Przepisy

Drożdżowe uszka (wileńskie)

15 grudnia 2011

Już jutro przepis na stronie prozdrowie.pl oraz na blogu!:)
Czekajcie dzielnie, bo warto!
Drożdżowe uszka, które według tradycji powinno się smażyć w głębokim tłuszczu, jak pączki!
U mnie także w wersji light: pieczone w piekarniku:)


Mniam?
Takie jedno uszko do filiżanki barszczu na pewno wystarczy!

Przeczytaj również

3 komentarze

  • Reply noresay 16 grudnia 2011 at 04:59

    Ale apetyczne. 🙂 Czekam na przepis.

  • Reply Ona 16 grudnia 2011 at 05:39

    Ooo! Świetnie! Portal jest mi znany:) Czekam z niecierpliwością. Uszka wyglądają cudnie!

  • Reply Kermeet 16 grudnia 2011 at 07:02

    Uszka wyglądają bardzo smakowicie 🙂

  • Zostaw komentarz